Rechtsgebieden voor Particulieren

Mister Legal staat u op een groot aantal rechtsgebieden bij. Onze specialisaties voor particulieren zijn met name gelegen op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht en letselschade. Wij staan u niet alleen juridisch bij maar zijn ook een luisterend oor. Immers, achter iedere zaak zit een persoonlijk verhaal dat verdient gehoord te worden!


Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht regelt in Nederland de verhouding tussen werkgever en werknemer. Wanneer u ontslagen wordt – of dreigt te worden – of wanneer er sprake is van een arbeidsconflict, doet u er goed aan juridische informatie in te winnen en begeleiding aan te vragen. Samen met ons houdt u het heft in eigen handen en staat u er niet meer alleen voor!

Dit is met name van belang bij mensen die in een burn-out situatie zitten of er dreigen tegen aan te lopen. Wij bieden niet alleen juridische ondersteuning maar ook coaching en begeleiding aan op dit gebied. Vraagt u gerust naar meer informatie.


Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk, echtscheiding, alimentatie, boedelverdeling, naamswijziging en andere zaken.

Bij Mister Legal hebben wij ruimte ervaring met alle aspecten van dit rechtsgebied. Onze voorkeur is altijd om bij conflicten – daar waar mogelijk – doormiddel van onderhandelingen en/of mediation een oplossing te bereiken. Dit spaart u als cliënt veel kosten, negatieve energie en een gang naar de rechtbank. Bijkomend voordeel is dat u zo het heft in eigen handen houdt.


Letselschade

Letselschade kan veel verschillende oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld een bedrijfsongeval, sportongeval of verkeersongeval. Een dergelijk incident heeft vaak een behoorlijke impact op het slachtoffer en zijn naaste omgeving. Dit uit zich vaak in lichamelijke, geestelijke, materiële en immateriële schade maar in de meeste gevallen een combinatie daarvan. Veel slachtoffers weten niet wat hun rechten zijn en voelen zich vaak niet gehoord en onbegrepen.

Als expert op het gebied van letselschade staan wij u graag bij en behartigen wij uw belangen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw herstel!