Coaching / Lecturing

In een snel veranderende maatschappij, waarin wij als juristen steeds vaker voor ethische keuzes komen te staan en niet zozeer juridisch maar vooral menselijk met lastige kwesties worden geconfronteerd die meer van ons vragen dan onze vakkennis alleen, is het meer dan ooit van belang om met andere disciplines samen te werken en ons te laten inspireren.

Mister Legal werkt daarom samen met verschillende juristen, advocaten en andere specialisten met als gemeenschappelijk doel: het verrijken van de juridische sector en het optimaliseren van onze dienstverlening!

Hierin kan Mister Legal ook u en uw bedrijf coachen! Door banden met andere vakdisciplines hebben wij een netwerk van ervaren sprekers en/of coaches; voor korte coaching sessies tot volledige seminars!

NETWERKEN & Samenwerking

“De NOvA vindt het onacceptabel dat toegang tot het recht onbetaalbaar en onbereikbaar voor een grote groep Nederlanders wordt” – Een quote rechtstreeks van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Nu kunnen wij de overheid niet stoppen de gefinancierde rechtsbijstand in te perken, wat wij wel kunnen doen is u bewapenen met tools, die u in staat stellen, efficiënter uw werk te doen en samen te werken met een netwerk van betrouwbare juridische partners.

Hierdoor bent u in staat sneller bepaalde zaken af te handelen zonder in te leveren op de kwaliteit die uw cliënten van u gewend zijn.

Wilt u hier meer over weten, neemt u dan vooral contact met ons op! Wij leren ook graag van u!

Geen concurrent maar partner

Mister Legal kenmerkt zich door zich op te stellen als (sparring-) partner voor de juridische sector en de advocatuur. Wij werken graag samen met verschillende bedrijven en instanties die net als wij klaar zijn voor het “new business model”.

Wij geloven erin dat door inspiratie, uitwisseling en ondersteuning het juridische beroep naar een ander niveau getild kan worden. Dit doen we niet alleen voor onszelf maar vooral voor de cliënten van nu en morgen!

Wilt u meer informatie over een van deze zaken? Neemt u dan zeker contact met ons op of komt u eens langs op onze “VriMiBo”!