Rechtsgebieden voor Ondernemers en Bedrijven

Als ondernemer krijgt u veel te maken met juridische vragen, en soms zelfs een aantal problemen. Kom op tijd langs, reserveer een uurtje voor ons advies, en u kunt weer maanden verder! – Voorkomen is vaak beter dan genezen!


Ondernemingsrecht

Wij vertegenwoordigen niet alleen bedrijven met een winstoogmerk, maar ook stichtingen zijn bij ons aan het goede adres.

Commerciële contracten

Een contract is niet echt onder 1 specifieke rechtsvorm te vangen, wij kunnen u helpen bij het opstellen van contracten, als mede het nakijken / veranderen van contracten die u van derde heeft ontvangen.

Intellectueel Eigendom

Indien u een (dreigend) conflict heeft aangaan intellectueel eigendom, ben u bij ons aan het goede adres. Wij vertegenwoordigen niet alleen grote bedrijven, maar ook zelfstandige fotografen die hun IE willen beschermen. Ook indien u van plan bent een intellectueel eigendom over te dragen, kunnen wij hiervoor zowel exclusieve als non-exclusieve contracten opstellen. Wij kunnen zelfs voor u naar de notaris!

Coaching

Bent u een startende ondernemer, of al wat langer onderweg? Wij bieden u een breed platform om te netwerken, en verbinden u graag door aan partners. Bent u een bestaande relatie en bent u op zoek naar coaching, of bent u een “oude rot in het vak” en wilt u graag jonge ondernemers verrijken met uw jarenlange ervaring? Laat het ons dan weten, of kom gezellig langs op onze VriMiBo!