Tarieven

Wij zijn transparant in alles wat wij doen. De financiële kant van rechtsbijstand is niet altijd de leukste, maar ook hierin zijn wij graag vanaf het eerste moment duidelijk zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Uurtarief

Wij hanteren een uurtarief op maat. Deze is onder andere afhankelijk van de aard van de zaak. Het uurtarief wordt vanaf het begin helder met u gecommuniceerd. Hoeveel tijd er precies in uw dossier wordt gewerkt en aan welke taken en werkzaamheden deze zijn besteed kunt u ten alle tijden inzien in uw online dossier. Zoals al gezegd: wij zijn graag transparant in alles wat wij doen!

In tegenstelling tot veel andere kantoren verhogen wij uw uurtarief niet met zogenaamde kantoorkosten.

Voorschotnota

Wel werken wij in bijna alle gevallen met een voorschotnota van 2 uur. Deze uren worden vervolgens in mindering gebracht op de eerstvolgende nota.

Fixed Fee

In sommige aangelegenheden bestaat er de mogelijkheid om een “Fixed Fee” af te spreken. Dit geldt met name voor vastomlijnde en/of kortdurende trajecten.

No Cure, No Pay

In een aantal zaken is het zelfs mogelijk om u op basis van “No Cure, No Pay” bij te staan. Echter is dit eerder uitzondering dan regel en kan helaas niet bij alle rechtsgebieden worden toegepast.

Verschotten

Naast kosten die rechtstreeks verbonden zijn aan onze werkzaamheden – zoals b.v. ons uurtarief – kunnen er verschotten aan u doorberekend worden. Dit zijn kosten die wij namens u aan derden moeten betalen (zoals griffierechten, deurwaarderskosten, notariskosten, kosten uittreksels etc.).

Abonnement

Naast bovengenoemde diensten is het bij ons ook mogelijk om een juridisch abonnement af te sluiten. Dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Voordeel voor u: de kosten worden gelijkmatig verdeeld en u kunt ten alle tijden op ons als u juridisch adviseur terug vallen. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden!