Uw specialist in arbeidsrecht

Kunnen wij je wat werk uit handen nemen?

Vrijwel iedereen komt in zijn of haar leven in aanraking met het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is een complex geheel waarin de belangen van de werknemer kunnen conflicteren met het belang van de werkgever en andersom. Mister Legal kan zowel de werknemer als de werkgever bijstaan/adviseren. Dit doen wij o.a. op de volgende onderwerpen:

Wij kunnen je het “werk uit handen nemen” en daarmee de eventuele stress verkleinen. Bij ons kan je jouw verhaal doen en de relevante stukken aanreiken. Wij zullen vervolgens alle opties met je bekijken. Jij kiest vervolgens welke optie jij het meest wenselijk vindt en wij voeren dit uit.

Uw juridisch specialist

Hoe gaan wij te werk?

Cliënten hebben nooit zomaar een juridisch probleem. Er zit altijd een verhaal achter en de emoties lopen soms hoog op. Bij Mister Legal nemen wij daarom graag de tijd om goed naar uw verhaal te luisteren. Heeft u nog vragen dan staan wij u graag te woord!

1

Intake

Tijdens het eerste contact geven wij u graag de ruimte om ons uw probleem te schetsen. Tijdens dit gesprek zullen wij u een aantal vragen stellen om de kans van slagen van uw zaak in te kunnen schatten. Dit onderdeel is geheel vrijblijvend.
2

Eerste advies

U ontvangt een eerste (mondeling) advies naar aanleiding van uw telefonische intake en/of mail naar Mister Legal altijd geheel vrijblijvend!
3

Bevestigingsmail / -offerte

Nadat u door onze jurist van een eerste (telefonische) advies bent voorzien ontvangt u van ons een bevestigingsmail/-offerte. Hierin staat alle nodige informatie nogmaals kort samengevat.
4

Opdrachtbevestiging

Als u akkoord gaat met onze bevestigingsmail/-offerte geeft u hiermee Mister Legal toestemming om namens u op te treden en uw zaak te behartigen. Dit doen wij graag en wel met alle begrip voor uw situatie en passie voor ons vak.
5

Aanleveren van bestanden

Na ontvangst van uw opdrachtbevestiging zal uw zaak worden toegewezen aan een van onze juristen. Hij of zij zal bestanden/bewijsstukken van u opvragen. Deze ontvangen wij graag in PDF en voorzien van een kenmerkende benaming.
6

U blijft aan zet

Uw jurist zal de verschillende (juridische) opties van uw kwestie met u bespreken zodat u samen met hem de route kunt kiezen die het beste bij u past. Geen brief en/of processtuk gaat de deur uit zonder uw akkoord. Zo blijft u altijd aan zet.

Vragen over arbeidsrecht?

Neem het zekere voor het onzekere en leg je zaak voor aan een onze juristen.
Wij denken graag met jou mee!

Neem contact op