Uw specialist in huurrecht

Samen uit, samen thuis!

Nederland had in 2017 meer dan 3 miljoen huurwoningen. Daarnaast bevinden zich in Nederland ook nog vele garages, boten, parkeerplaatsen etc. die verhuurd worden. Het is dan ook weinig verrassend dat er regelmatig conflicten zijn op het gebied van huur. De wetgever heeft niet voor niets wetgeving gemaakt over huur. Helaas is dit niet voor iedereen even goed te doorgronden.

Bij ons ben je “samen uit, samen thuis”. Of je nu huurder bent of verhuurder.
Graag horen wij waar jij tegenaan loopt zodat wij met jou mee kunnen denken. In het wirwar aan regelgeving is het fijn te weten dat je iemand met ervaring en know-how aan jouw kant hebt staan. Je geeft aan welk doel je hebt, wij reiken je de juridische argumenten en vertellen je wat de gevolgen kunnen zijn. Zo kun je rustig kiezen welke route het beste bij jouw past!

Uw juridisch specialist

Hoe gaan wij te werk?

Cliënten hebben nooit zomaar een juridisch probleem. Er zit altijd een verhaal achter en de emoties lopen soms hoog op. Bij Mister Legal nemen wij daarom graag de tijd om goed naar uw verhaal te luisteren. Heeft u nog vragen dan staan wij u graag te woord!

1

Intake

Tijdens het eerste contact geven wij u graag de ruimte om ons uw probleem te schetsen. Tijdens dit gesprek zullen wij u een aantal vragen stellen om de kans van slagen van uw zaak in te kunnen schatten. Dit onderdeel is geheel vrijblijvend.
2

Eerste advies

U ontvangt een eerste (mondeling) advies naar aanleiding van uw telefonische intake en/of mail naar Mister Legal altijd geheel vrijblijvend!
3

Bevestigingsmail / -offerte

Nadat u door onze jurist van een eerste (telefonische) advies bent voorzien ontvangt u van ons een bevestigingsmail/-offerte. Hierin staat alle nodige informatie nogmaals kort samengevat.
4

Opdrachtbevestiging

Als u akkoord gaat met onze bevestigingsmail/-offerte geeft u hiermee Mister Legal toestemming om namens u op te treden en uw zaak te behartigen. Dit doen wij graag en wel met alle begrip voor uw situatie en passie voor ons vak.
5

Aanleveren van bestanden

Na ontvangst van uw opdrachtbevestiging zal uw zaak worden toegewezen aan een van onze juristen. Hij of zij zal bestanden/bewijsstukken van u opvragen. Deze ontvangen wij graag in PDF en voorzien van een kenmerkende benaming.
6

U blijft aan zet

Uw jurist zal de verschillende (juridische) opties van uw kwestie met u bespreken zodat u samen met hem de route kunt kiezen die het beste bij u past. Geen brief en/of processtuk gaat de deur uit zonder uw akkoord. Zo blijft u altijd aan zet.

Vragen over het handelen bij huurecht?

Neem het zekere voor het onzekere en leg jouw zaak voor aan onze juristen.
Wij denken graag met jou mee!

Neem contact op