Uw specialist in ondernemings- en/of vennootschapsrecht

Doen waar je goed in bent!

Jij bent ondernemer. Jij houdt van aanpakken en wilt graag doen waar je goed in bent. Je wilt dingen helder hebben, jouw laten zien, je grenzen verleggen en verder!

Helaas krijg je als ondernemer ook te maken met problemen, conflicten en/of onduidelijkheden. Soms loop het even niet zo lekker en kun je niet eens precies aangeven waarom. Dit kan op allerlei (rechts-)gebieden betrekking hebben. Zo kun je een conflict krijgen met een werknemer (arbeidsrecht) of problemen krijgen met je handelsnaam (intellectuele eigendomsrecht). Soms gaat het bij (het kiezen van) de rechtsvorm al mis, het ondernemingsrecht.

Mister Legal is een gedreven, betrokken en ervaren sparringpartner voor jou als ondernemer. Wij staan aan jouw zijde als je alles even op een rij wil zetten, (juridische) begeleiding zoekt in een specifiek traject, hoofd- en bijzaken weer in beeld wilt hebben en/of tegen andere zaken aan loopt.

Mister Legal kan je adviseren en begeleiden met betrekking tot o.a. de volgende onderwerpen in het ondernemingsrecht/vennootschapsrecht:

  • Kiezen van een rechtsvorm / rechtspersoon
  • Het beoordeling /update van de statuten
  • Een controle van de aandeelhoudersovereenkomst
  • Bestuursaansprakelijkheid
  • Ontbinding van een rechtspersoon

Daarnaast biedt Mister Legal jouw als ondernemer ook de mogelijkheid om (toekomstige) problemen vóór te zijn en/of deze in een vertrouwde omgeving aan ons voor te leggen. Sparren op niveau binnen een (executive-) coaching sessie en/of adviesgesprek.

Vragen over ondernemingsrecht / vennootschapsrecht?

Staat jouw vraag niet in onze lijst of heb je nog vragen over bovenstaande?
Wil je graag weten wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen?

Neem contact op