Wij zijn er voor jou

Mister Legal

Wij zijn Mister Legal. Een juridisch adviesbureau dat is opgericht door Peter Benders. Peter heeft jarenlange ervaring in de juridische dienstverlening en zijn sporen in het juridisch vak meer dan verdiend.

Na jaren als advocaat en mediator werkzaam te zijn geweest heeft hij met Mister Legal bewust ervoor gekozen om  zijn vak en passie verder uit te oefenen als jurist. Dit geeft hem zowel meer ruimte en vrijheid om zijn dienstverlening optimaal in te richten alsook de mogelijkheid om goed juridisch advies betaalbaar te maken voor iedereen die het nodig heeft. Geen ‘heilige huisjes’, gewoon goed advies!

Recht – vanuit hoofd en hart

Wij houden ervan om (juridisch) uitgedaagd te worden! Waar sommigen geen kansen zien en afhaken begint voor ons de reis. Immers zit achter elk juridisch probleem en verhaal en soms is dit schrijnend.

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in vraagstukken waarbij zowel naar de zakelijke/juridische alsook de menselijke kant gekeken moet worden zoals bijvoorbeeld bij letselschade en het arbeidsrecht. Cliënten ervaren ons als deskundig, ervaren en betrokken. Dit geeft hen een veilig gevoel.

We zijn er voor de particulier die een ongeluk heeft gehad met bijvoorbeeld de auto. Voor de ondernemer die niet de keuze kan maken welke rechtsvorm hij moet kiezen. Voor de medewerker die een geschil heeft op het werk. En voor de leidinggevende die een goede werkgever wil zijn. Waar het op neer komt is dit:

Wij zijn er voor jou!

Uw juridisch specialist

Hoe gaan wij te werk?

Cliënten hebben nooit zomaar een juridisch probleem. Er zit altijd een verhaal achter en de emoties lopen soms hoog op. Bij Mister Legal nemen wij daarom graag de tijd om goed naar uw verhaal te luisteren. Heeft u nog vragen dan staan wij u graag te woord!

1

Intake

Tijdens het eerste contact geven wij u graag de ruimte om ons uw probleem te schetsen. Tijdens dit gesprek zullen wij u een aantal vragen stellen om de kans van slagen van uw zaak in te kunnen schatten. Dit onderdeel is geheel vrijblijvend.
2

Eerste advies

U ontvangt een eerste (mondeling) advies naar aanleiding van uw telefonische intake en/of mail naar Mister Legal altijd geheel vrijblijvend!
3

Bevestigingsmail / -offerte

Nadat u door onze jurist van een eerste (telefonische) advies bent voorzien ontvangt u van ons een bevestigingsmail/-offerte. Hierin staat alle nodige informatie nogmaals kort samengevat.
4

Opdrachtbevestiging

Als u akkoord gaat met onze bevestigingsmail/-offerte geeft u hiermee Mister Legal toestemming om namens u op te treden en uw zaak te behartigen. Dit doen wij graag en wel met alle begrip voor uw situatie en passie voor ons vak.
5

Aanleveren van bestanden

Na ontvangst van uw opdrachtbevestiging zal uw zaak worden toegewezen aan een van onze juristen. Hij of zij zal bestanden/bewijsstukken van u opvragen. Deze ontvangen wij graag in PDF en voorzien van een kenmerkende benaming.
6

U blijft aan zet

Uw jurist zal de verschillende (juridische) opties van uw kwestie met u bespreken zodat u samen met hem de route kunt kiezen die het beste bij u past. Geen brief en/of processtuk gaat de deur uit zonder uw akkoord. Zo blijft u altijd aan zet.

Vragen over onze werkwijze?

Staat jouw vraag niet in onze lijst of heb je nog vragen over bovenstaande?
Wil je graag weten wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen?

Neem contact op