Uw specialist in personen- en familierecht

Persoonlijk en betrokken

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met het personen- en familierecht. Het bestrijkt je gehele leven, van begin (geboorte) tot einde (overlijden). Zo vanzelfsprekend het is dat je geboren wordt en zal overlijden, zo vanzelfsprekend is het personen- en familierecht.

Bepaalde factoren in je leven brengen soms lastige vraagstukken met zich mee. Niet alleen menselijk maar ook juridisch.  Hoe fijn is het dan om iemand te hebben die met je meedenkt? Die samen met jou de situatie in kaart brengt, jouw emoties begrijpt maar ook kennis van zaken heeft en jouw belangen kan behartigen?

Met betrekking tot de volgende onderwerpen kunnen wij je adviseren, bijstaan en soms ook coachen en/of een mediation-traject aanbieden:

  • Ouderlijk gezag / voogdij
  • Naamswijzigingen
  • Ouderschapsplan
  • Scheiden
  • Erfrechtelijke geschillen

Bij ons kan je jouw verhaal doen en de relevante stukken aanreiken. Wij zullen vervolgens alle opties met jou bekijken en jou adviseren. Jij kiest vervolgens welke optie jij het meest wenselijk vindt en waar jij je het meest prettig bij voelt. Deze optie kan zelfs coaching en/of mediation zijn!

Vragen over personen- en familierecht?

Heb je nog vragen over bovenstaande? Of staat jouw vraag niet in onze lijst?

Neem contact op